PlayStation Network Hacked - Sådan Beskytter Du Dig

Jumpstory -

Sony og Playstation Network kom for alvor i medierne tilbage i 2011, da Playstation Network blev hacket. Det er desværre sket et par gange, at hackere har haft succes med at hacke Playstation Network.

Det kan være en dyr omgang for både Sony og dets mange spillere, når Playstation Network bliver hacket. Herunder får du et par tips til, hvordan du bedst muligt kan sikre dig selv mod at miste penge eller at dine personlige oplysninger skal ende i de forkerte hænder.

Sådan beskytter du din PSN-profil mod hackere

Det er desværre langt fra breaking news, at Sonys Playstation Network har været udsat for hackerangreb, hvor hackerne har haft succes med deres angreb. Tilbage i 2011 var der et kæmpe angreb, hvor data for ca. 77 mio. brugere var blevet stjålet under et hackerangreb. Angrebet stod der på over flere dage, da hackerne udnyttede et kæmpe sikkerhedshul i Playstation 3 og PSP.

Der har været flere hackerangreb på Playstation Network, hvor der udover oplysninger også er blevet stjålet penge fra brugerne.

Du kan dog tage visse forholdsregler, der sikrer dig imod at være alt for sårbar, når du benytter dig af Playstation Network. Her kan du beskytte dig mod hackerangreb på Playstation Network ved at gøre følgende:

  • Brug et PSN kort til dine betalinger
  • Eller bruge et debitkort, der eksklusivt bruges til dine transaktioner på PSN
  • Have få penge stående på dit tilknyttet kort
  • Opret og brug en eksklusiv e-mailadresse til brugen på Playstation Network
  • Undlad at bruge den samme kode på Playstation Network som du bruger andre steder

Sony har gennem årene strammet gevaldigt op for sikkerheden, så der er blevet længere mellem overskrifter som "Playstation Network Hacked". Det har dog ofte været på bagkant af angreb - succesfulde som ikke-succesfulde. Du kan derfor drage stor fordel af at benytte dig af de ovenstående råd, når du benytter dig af Playstation Network.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. På deres webshop finder du et gigantisk udvalg af elektronik samt tilbehør til elektronik, se hele udvalget her: https://www.avxperten.dk/.


Hvad kommer Playstation 5 til at koste? Det er det store spørgsmål, som mange gamere stiller sig selv op til udgivelsen af Playstation 5.&nb…
Read More
Normalt forsvinder populære features ikke i takt med, at der kommer en ny generation af Playstation. Det skete dog, da Playstation 4 afløste…
Read More