Oovoo VideoChat Til Playstation 4

Jumpstory -

Normalt forsvinder populære features ikke i takt med, at der kommer en ny generation af Playstation. Det skete dog, da Playstation 4 afløste Playstation 3. Her forsvandt video chat-funktionen nemlig, da Playstation 4 kom på markedet.

Playstation 4 var nemlig ikke født med en indbygget video chat-funktion. I takt med at brugerne efterspurgte denne feature, så gik der også rygter om både opdateringer og samarbejde mellem Playstation og andre eksterne samarbejdspartnere.

ooVoo video chat til Playstation 4 - Kun et rygte

Rygtet gik i den forbindelse meget på, at det skulle være ooVoo video chat, der skulle bringe denne feature ind i Playstation 4. Rygterne kørte også meget tilbage i 2015 og 2016, hvor flere og flere sider berettede om, at ooVoo skulle være på vej til et samarbejde med Playstation.

Det blev ved rygtet, selvom topfolk fra ooVoo var ude at sige, at de håbede, at deres video chat ville blive lanceret på Playstation 4 i løbet af det første halvår. Efter noget tid døde langsomt ud igen i takt med, at der ikke rigtigt var nogen udvikling i rygtestrømmen. Siden blev andre video chat-apps og tjenester nævnt på mere eller mindre løs basis. Alle sammen uden der var nogle reelle udmeldinger fra Sony på området.

Ud fra de første meldinger så kommer brugerne også til at undvære både ooVoo video chat eller andre former for video chat, når Sony til november 2020 lancerer efterfølgeren til Playstation 4 - nemlig Playstation 5. Her er der ingen meldinger på, at den nye generation af Playstation kommer til at have en video chat-funktion.

Tak til avXperten

Vi siger tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et hav af elektroniske produkter som fx en negativ scanner, bluetooth headsets, gaming tastaturer og meget, meget mere i avXpertens store online udvalg.


Hvad kommer Playstation 5 til at koste? Det er det store spørgsmål, som mange gamere stiller sig selv op til udgivelsen af Playstation 5.&nb…
Read More
Sony og Playstation Network kom for alvor i medierne tilbage i 2011, da Playstation Network blev hacket. Det er desværre sket et par gange, …
Read More