Hvad Kommer Playstation 5 Til At Koste? Her Er Prisen

Jumpstory -

Hvad kommer Playstation 5 til at koste? Det er det store spørgsmål, som mange gamere stiller sig selv op til udgivelsen af Playstation 5. 

Playstation 5 kommer til at koste omkring 4.000 kr., når den udkommer i november 2020. Prisen kan selvfølgelig variere, alt efter hvor man køber den, samt hvad der medfølger af tilbehør og spil.

Playstation 5 - Det kan den

Den første version af Playstation 5 kommer til at have en lang række nye features og opgraderinger i forhold til både Playstation 4 og Playstation 4 Pro. Playstation 5 har:

  • Understøtte gameplay op til 8K (hvis dit TV tillader det)
  • Bagudkompatibel med Playstation 4-spil
  • Bruge VR-headset og VR-controllers
  • Har 4K og UHD-drev
  • Processer på op til 3.5GHz
  • Grafikkort på op til 2.23 GHz
  • 16 GB GDDR6 RAM
  • Harddisk på 825 GB

Processoren i Playstation 5 består af otte kerner og 16 tråde, hvilket giver den en rigtig stor ydeevne, der kan understøtte de krævende spil. Processoren bakkes op af en grafikkort fra AMD i form af et Radeon DNA 2 grafikkort, der kan køre op til 10.28 TFLOPS. 

Lige for at sætte grafikkortet i perspektiv, så har en PS4 Pro et grafikkort på 4.2 TFLOPs, så der er tale om mere end en fordobling på den front.

Prisen på de 4.000 kr. for en Playstation 5 er eksklusiv spil. Du får dermed "kun" maskinen og en enkelt controller med, når du køber den. Du skal derfor forvente, at en Playstation 5 kan løbe op i 4.500 kr. til 5.000 kr., hvis du skal have en ekstra controller og et spil med, når den udkommer den 19. november 2020.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af smart elektronik og sjove gadgets, som et segboard samt et tilhørende sæde til segboard for de mindste.


Normalt forsvinder populære features ikke i takt med, at der kommer en ny generation af Playstation. Det skete dog, da Playstation 4 afløste…
Read More
Sony og Playstation Network kom for alvor i medierne tilbage i 2011, da Playstation Network blev hacket. Det er desværre sket et par gange, …
Read More