PlayStation 5 Lanceringsdato - Sæt Kryds I Kalenderen Her

Jumpstory -

Du kan lige så godt forberede dig, for den nye Playstation 5 kommer uden tvivl til at stå på ønskesedlen hos rigtig mange børn landet over, når vi kommer til julen 2020. Sony lancerer nemlig Playstation 5 i november 2020.

Den helt præcise dato er endnu ikke meldt ud. Dog har Sony bekræftet, at Playstation 5 udgives op til julen 2020. Hvornår inden julen, det er så det store spørgsmål. Der har været datoer fremme omkring den 12. november, men det er ikke bekræftet.

Playstation 5 - Det kan den!

Playstation 5 kommer som en markant forbedring i forhold til Playstation 4 - der også var en vild opgradering fra Playstation 3. Udover selve udformningen af spillekonsollen så vil du som spiller først og fremmest se og føle en forandring, når du holder controlleren i hånden. Den har nemlig fået en mere rundt design i forhold til de tidligere versioner.

Playstation 5 kommer med en processor med otte kerner i form af en AMD Zen 2 med 3,5 GHz, der kombineres med en Radeon GPU, der sikrer at du kan spille i 4K. Derudover er der være mulighed for 5 GB bredbånd, hvilket gør, at du med en Playstation 5 kan loade 2 GB data på under et sekund. Hvis din netforbindelse altså tillader det.

Playstation 5 er derfor i handlen til black friday 2020, som er fredag den 27. november. Den nye Xbox skulle være udgivet i løbet af sommeren, men er nu også sat til at have en udgivelsesdato i november.

De tidligere Playstation-udgaver er blevet udgivet på følgende datoer:

  • Playstation 1 - 3. december 1994
  • Playstation 2 - 4. marts 2000
  • Playstation 3 - 11. november 2006
  • Playstation 4 - 15. november 2013

Tak til avXperten

Til sidst takker vi avXperten for deres støtte til dette indlæg. På deres webshop kan du finde et af landets største online udvalg af elektronik i alle genrer. Se eksempelvis deres udvalg af alt lige fra en wifi forstærker til et smart gaming tastatur eller måske en ny router.


Ligesom platformene Amazon, Apple Store, Viaplay, TV2 Play så har Playstation også valgt at lave en plus-funktion, hvor du får nogle flere f…
Read More
Playstation store er en online shop, hvor du køber spil til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Portable. Du kan blandt andet igenne…
Read More
PlayStation 5 har siden lanceringen i 2020, mærkværdigt nok set store prisstigninger. I starten stod prisen til lige omkring 6.000 kr.…
Read More