Hvad Er Playstation Store?

Pixabay, OpenClipart-Vectors -

Playstation store er en online shop, hvor du køber spil til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Portable. Du kan blandt andet igennem Playstation store også hente trailers til film og spil, samt spildemoer og spiludvidelser.

Det er Sony Computer Entertainment, der har udviklet platformen, så man ikke længere skal have et utal af dvd'er stående med det ene, andet og tredje spil. Platformen udkom for første gang i 2006, hvor det var spil til PS3, der kunne købes. Da det blev en stor succes, udviklede de selvfølgelig på platformen og allerede året efter kunne man købe spil til PC. I oktober 2008 kom det så ud, at man nu kunne købe spil til PSP og til sidst i 2013 kunne man købe til PS4.

Skal du handle i Playstation store, så bliver det også i lokale valuta, så du ikke skal sidde og omregne fra en valuta til en anden. Platformen opdateres også hver uge (torsdag), hvor der kommer nye spil, demoer, trailers og udvidelser. Dog er der undtagelser.

Jeg synes, det er lækkert, at platformen er blevet udviklet, netop fordi man undgår at have rigtig mange spil stående fremme, hvor man heller ikke bruger halvdelen efter noget tid. Det sparer enormt meget plads.

OBS: Som mærkatet øverst viser, så er den ovenstående tekst udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe guldring, og meget meget andet. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.


Ligesom platformene Amazon, Apple Store, Viaplay, TV2 Play så har Playstation også valgt at lave en plus-funktion, hvor du får nogle flere f…
Read More
PlayStation 5 har siden lanceringen i 2020, mærkværdigt nok set store prisstigninger. I starten stod prisen til lige omkring 6.000 kr.…
Read More
Playstation 3-æraen står for mange som en helt fantastisk tid. Denne konsol var helt og aldeles fremragende for sin tid, og har skabt utalli…
Read More