Hvornår Er Playstation 3 Fra?

Pixabay -

Playstation 3-æraen står for mange som en helt fantastisk tid. Denne konsol var helt og aldeles fremragende for sin tid, og har skabt utallige timers underholdning og socialt samvær for børn og voksne over hele verden.

Hvornår er Playstation 3 fra? Playstation 3 blev lanceret for første gang i 2006, nærmere bestemt d. 11 November i Japan. Alene i Japan blev der solgt intet mindre end 81.639 konsoller i løbet af de første 24 timer. Kort tid efter, d. 17 november, blev PS3 udgivet i hele Nordamerika. I Europa, Australien, Mellemøsten og Afrika blev konsollen først udgivet d. 23 marts 2007.

Lanceringen i Nordamerika var ikke alene en stor begivenhed, det endte også med at blive en meget omdiskuteret begivenhed. Den store efterspørgsel gjorde nemlig, at der skete adskillige voldelige sammenstød mellem folk, der gerne ville have fingrene i en Playstation 3.

Blandt andet blev en kunde skudt, andre blev truet og frarøvet deres nyindkøbte Playstation 3. Der var endda nogle kunder, der blev skudt i et såkaldt “drive-by-shooting”.

En anden episode omhandlede 60 campister, der havde slået lejr ude foran butikken, der endte i et regulært masseslagsmål. Hvorfor? Der var kun 10 Playstation 3 tilbage, så de tyede til vold for at få fat i en maskine.

Tak for støtten. Tak til Moodings for deres økonomiske bidrag til dette du lige læste. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og bestille Menu. Det betyder at Moodings får et link i dette du lige læste.


Ja, Playstation 5 er udkommet. Det gjorde den d. 12 november 2020 i Nordamerika, Japan, Sydkorea, Australien og New Zealand. Den udkom dog o…
Read More
Selvom det er mange år siden, så var der engang, hvor der rasede en “konsolkrig” mellem Sony og Sega. Sony var som bekendt ved at lancere de…
Read More
Playstation 2 er for mange den første eller anden konsol, der stod i vores barndomsværelser. Den var helt og aldeles banebrydende, både i gr…
Read More