Hvornår Er Playstation 3 Fra?

Pixabay -

Playstation 3-æraen står for mange som en helt fantastisk tid. Denne konsol var helt og aldeles fremragende for sin tid, og har skabt utallige timers underholdning og socialt samvær for børn og voksne over hele verden.

Hvornår er Playstation 3 fra? Playstation 3 blev lanceret for første gang i 2006, nærmere bestemt d. 11 November i Japan. Alene i Japan blev der solgt intet mindre end 81.639 konsoller i løbet af de første 24 timer. Kort tid efter, d. 17 november, blev PS3 udgivet i hele Nordamerika. I Europa, Australien, Mellemøsten og Afrika blev konsollen først udgivet d. 23 marts 2007.

Lanceringen i Nordamerika var ikke alene en stor begivenhed, det endte også med at blive en meget omdiskuteret begivenhed. Den store efterspørgsel gjorde nemlig, at der skete adskillige voldelige sammenstød mellem folk, der gerne ville have fingrene i en Playstation 3.

Blandt andet blev en kunde skudt, andre blev truet og frarøvet deres nyindkøbte Playstation 3. Der var endda nogle kunder, der blev skudt i et såkaldt “drive-by-shooting”.

En anden episode omhandlede 60 campister, der havde slået lejr ude foran butikken, der endte i et regulært masseslagsmål. Hvorfor? Der var kun 10 Playstation 3 tilbage, så de tyede til vold for at få fat i en maskine.


Ligesom platformene Amazon, Apple Store, Viaplay, TV2 Play så har Playstation også valgt at lave en plus-funktion, hvor du får nogle flere f…
Read More
Playstation store er en online shop, hvor du køber spil til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Portable. Du kan blandt andet igenne…
Read More
PlayStation 5 har siden lanceringen i 2020, mærkværdigt nok set store prisstigninger. I starten stod prisen til lige omkring 6.000 kr.…
Read More