Hvad Kostede Playstation 5 Da Den Udkom?

canva.com -

PlayStation 5 har siden lanceringen i 2020, mærkværdigt nok set store prisstigninger.

I starten stod prisen til lige omkring 6.000 kr. for den normale version, og 5.000 kr. for den digitale version.

Årene efter udkommelsen så man dog prisstigninger på helt op til 2000 kr., hvilket var meget underligt da de ellers typisk falder i pris efter lanceringen.

Grunden til at dette skete, var helt simpelt at verden var i en lidt blandet situation.

Vi havde både en global pandemi, som gjorde tingene besværlige for mange virksomheder.

Derudover skete der forholdsvis store problemer i supply-chainen verden over, heriblandt de berygtede råstoffer til mikrochips som i stor grad var nødvendige for at lave flere PlayStation 5 enheder.

Sony var derfor nødt til at sætte prisen op, da de simpelthen ikke kunne følge med den enorme efterspørgsel på deres eftertragtede PlayStation 5.

Heldigvis ser man typisk en ende på denne type situationer, og dermed var det også forventet at konsollen stille og roligt ville falde i pris, lige som de andre modeller gjorde før i tiden. 

Her skal vi huske at takke: avxperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindlæg. Hos avxperten kan du finde blandt et stort og flot udvalg af PlayStation 5 produkter. Derfor er dette tekstindlæg markeret.


Ligesom platformene Amazon, Apple Store, Viaplay, TV2 Play så har Playstation også valgt at lave en plus-funktion, hvor du får nogle flere f…
Read More
Playstation store er en online shop, hvor du køber spil til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Portable. Du kan blandt andet igenne…
Read More
Playstation 3-æraen står for mange som en helt fantastisk tid. Denne konsol var helt og aldeles fremragende for sin tid, og har skabt utalli…
Read More