Hvad Koster Playstation NOW?

StockSnap -

Playstation giver dig mulighed for at få spil på abonnement, hvor du for en fast pris får adgang til mere end 700 forskellige spiltitler. Dette dækker både over PS2, PS3 og PS4 spil, som man frit kan spille. 

Hvad koster Playstation NOW? Playstation NOW koster 59,99 euro om året. Man kan vælge mellem 3 forskellige abonnementsformer, hvor man kan betale 9,99 euro om måneden, 24,99 euro i kvartaler eller 59,99 euro om året. Jo længere tid du binder dig, jo billigere bliver det også. 

Hvis du ikke lige er helt klar til at skyde penge efter konceptet, så kan du få en uges gratis prøveperiode, hvor du frit kan prøve hele konceptet og indholdet. Hvis du ikke er tilfreds med det, eller du blot ikke lige har lyst til at købe det, så kan du altid annullere abonnementet inden prøveperioden udløber.

Hvis du syntes det er super fedt, og du ikke har lyst til at undvære det, så skal du ikke gøre andet end at løbe abonnementet løbe. 

Du kan både vælge mellem at streame og downloade spillene. Hvis du steamer spillet, så fungerer det på præcist samme måde som når du streamer en film eller serie. 

Teksten på netop denne artikel er bragt og udgivet i samarbejde med Moodings. Her finder du et imponerende sortiment af lænestole, eller utallige andre gode varer. Tusind tak for støtten, siger vi.


Playstation 3-æraen står for mange som en helt fantastisk tid. Denne konsol var helt og aldeles fremragende for sin tid, og har skabt utalli…
Read More
Ja, Playstation 5 er udkommet. Det gjorde den d. 12 november 2020 i Nordamerika, Japan, Sydkorea, Australien og New Zealand. Den udkom dog o…
Read More
Selvom det er mange år siden, så var der engang, hvor der rasede en “konsolkrig” mellem Sony og Sega. Sony var som bekendt ved at lancere de…
Read More