Hvad Koster Playstation NOW?

StockSnap -

Playstation giver dig mulighed for at få spil på abonnement, hvor du for en fast pris får adgang til mere end 700 forskellige spiltitler. Dette dækker både over PS2, PS3 og PS4 spil, som man frit kan spille. 

Hvad koster Playstation NOW? Playstation NOW koster 59,99 euro om året. Man kan vælge mellem 3 forskellige abonnementsformer, hvor man kan betale 9,99 euro om måneden, 24,99 euro i kvartaler eller 59,99 euro om året. Jo længere tid du binder dig, jo billigere bliver det også. 

Hvis du ikke lige er helt klar til at skyde penge efter konceptet, så kan du få en uges gratis prøveperiode, hvor du frit kan prøve hele konceptet og indholdet. Hvis du ikke er tilfreds med det, eller du blot ikke lige har lyst til at købe det, så kan du altid annullere abonnementet inden prøveperioden udløber.

Hvis du syntes det er super fedt, og du ikke har lyst til at undvære det, så skal du ikke gøre andet end at løbe abonnementet løbe. 

Du kan både vælge mellem at streame og downloade spillene. Hvis du steamer spillet, så fungerer det på præcist samme måde som når du streamer en film eller serie. 


Selvom det er mange år siden, så var der engang, hvor der rasede en “konsolkrig” mellem Sony og Sega. Sony var som bekendt ved at lancere de…
Read More
Playstation 2 er for mange den første eller anden konsol, der stod i vores barndomsværelser. Den var helt og aldeles banebrydende, både i gr…
Read More
Playstation Plus er en abonnementstjeneste fra Playstation, som giver dig adgang til en lang række features, herunder det at kunne spille on…
Read More