Hvad Er Playstation Plus?

Jumpstory -

Playstation Plus er en abonnementstjeneste fra Playstation, som giver dig adgang til en lang række features, herunder det at kunne spille online mod andre.

Playstation Plus er dermed et krav, hvis du vil kunne spille online multiplayerspil på din Playstation 4. Derudover giver et Playstation Plus-abonnement adgang til en lang række ekstra features.

Playstation Plus - Abonnement til online gaming

Det er svært at komme udenom et Playstation Plus-abonnement, for det er påkrævet, for at du kan få adgang til multiplayerdelen og spille online. Så uanset hvilket spil du vil spille, så skal du have Playstation Plus, hvis du vil have noget ud af den onlinedel, som de fleste spil efterhånden lægger op til.

Et Playstation Plus-abonnement koster følgende:

  • 1 måned: 65 kr./md.
  • 3 måneder: 64 kr./md.
  • 12 måneder: 38 kr./md.

Du kan også give et PS Plus-abonnement som et gavekort. Her køber du gavekortet online eller i en fysisk butik, hvorefter du kan bruge det online. Løbetiden er her det samme, som det du kan få, når du selv køber det. Prisen er ligeledes det samme.

Med Playstation Plus får du også tilbudt spil til din Playstation med rabatter. Yderligere får du adgang til både demoer og prøveversioner, samt du får adgang til eksklusive avatarer og dynamiske temaer, som du kan bruge på din profil. 

Hvis du sætter dit Playstation Plus-abonnement til at forny automatisk, så kører det, uden du skal bekymre dig om det. Skal du bruge det i længere tid, så vil et årsabonnement klart være at anbefale, da det vil give dig den laveste pris set over 12 måneder.

Tak for støtten

Vi siger tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik lige fra kvalitetskabler til sjove gadgets som fx et segboard til børn, en metaldetektor og meget, meget mere på avXpertens webshop.


Ligesom platformene Amazon, Apple Store, Viaplay, TV2 Play så har Playstation også valgt at lave en plus-funktion, hvor du får nogle flere f…
Read More
Playstation store er en online shop, hvor du køber spil til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Portable. Du kan blandt andet igenne…
Read More
PlayStation 5 har siden lanceringen i 2020, mærkværdigt nok set store prisstigninger. I starten stod prisen til lige omkring 6.000 kr.…
Read More