Er Playstation 5 Udkommet?

Pixabay, TheXomil -

Ja, Playstation 5 er udkommet. Det gjorde den d. 12 november 2020 i Nordamerika, Japan, Sydkorea, Australien og New Zealand. Den udkom dog også i resten af verden, bare lige en uge senere, nemlig d. 19 november 2020. 

Spillekonsolen er udviklet af Sony Interactive Entertainment og er den seneste playstation, der er udkommet. Den er efterfølgeren til, sjovt nok, playstation 4 og især grafikken skulle have fået en forbedring fra 4'ern til 5'ern. 

For at man kan prøve den nye kvalitet og grafik får du et prøvespil med i dit køb, der hedder Astro Legerum.

Har du allerede købt din playstation, kan du faktisk spare andre apparater væk i din stue. Den kan nemlig bruges til både at se Blue-Ray, UHD Blue-Ray og DVD, hvilket er mega smart, hvis du ikke har særlig meget plads eller at du gerne vil have så få apparater som muligt.

Det er dog en spillekonsol, der er svær at få fat i og ligeså snart, der er nogle, der udbyder den, bliver de revet væk på meget kort tid. Så skal du være en heldig ejer af en Playstation 5, så er det med at være hurtig ude af starthullerne, når du ser, at der er nogle, der sælger dem. De er enormt eftertragtet.

Denne tekst er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, finde Sif Jakobs øreringe. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.


Ligesom platformene Amazon, Apple Store, Viaplay, TV2 Play så har Playstation også valgt at lave en plus-funktion, hvor du får nogle flere f…
Read More
Playstation store er en online shop, hvor du køber spil til Playstation 3, Playstation 4 og Playstation Portable. Du kan blandt andet igenne…
Read More
PlayStation 5 har siden lanceringen i 2020, mærkværdigt nok set store prisstigninger. I starten stod prisen til lige omkring 6.000 kr.…
Read More