Bloodborne PlayStation 4 Spil - Årets Playstation-spil

Jumpstory -

Blodet dryppede i den grad ned ad skærmene i 2015, da Bloodborne udkom til Playstation 4. Spillet blev så kæmpe stort et hit, at det rent faktisk tog titlen som årets Playstation 4-spil det år. 

Actionrollespillet fra FromSoftware blev her udgivet eksklusivt til Playstation 4. Spillet blev så stort et hit, at Sony i Danmark indledte et samarbejde med Giv Blod, hvor spillet blev brugt til at opfordre danskerne til at blive bloddonor.

Hvad er Bloodborne? 

Bloodborne er et actionfyldt rollespil, hvor man følger en jægerkarakter. Du kan her selv bestemme, hvordan din jæger skal se ud - alt fra hårfarve til køn kan du selv vælge. Din karakter skal derefter have en forhistorie, som du  vælger ud fra det oprindelsessted, som din jæger skal have. 

Som det også gælder for mennesker, så har din baggrund meget at sige for, hvordan du er og opfører dig. Det gør sig også gældende for din jæger, da den valgte baggrund er afgørende for, hvilke egenskaber din karakter får i spillet. 

Derefter begynder den vilde jagt, hvor du skal bekæmpe alverdens skumle og uhyggelige skikkelser . mennesker såvel som diverse fantasymonstre, der alle har det til fælles, at de prøver at slå din jæger ihjel. 

Relationen til bloddonation kommer via spillets indledning, hvor man via jægerens øjne støder på en mand, der fortæller, at han kan kurere jægeren og andre for deres lidelser og skavanker.

Da Bloodborne i dag har et par år på bagen, kan du i dag få det til en rigtig god pris. De fleste webshops har i dag Bloodborne til salg til en pris mellem 150 og 200 kr.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik på deres webshop, heriblandt de smarte digitale fotorammer fra Frameo. Se hele udvalget af disse rammer og mange andre ting på deres webshop lige her: https://www.avxperten.dk/digital-fotoramme/.


Der er efterhånden ved at være et dejligt solidt og bredt udvalg af Playstation VR-spil. Faktisk er udvalget ved at være så stort, at der re…
Read More
Skateboardverdenen blev revolutioneret i 1999 med Tony Hawk, hvor han som den første landede en 900, der er et trick på to en halv rotation.…
Read More
Luftguitaren blev i den grad sat på hylden, da Guitar Hero-spillene kom i midten af 00'erne. Her fik drengedrømmen om at blive en rockstjern…
Read More