Marvel's Avengers På Playstation

Jumpstory -

August 2020 så lanceringen af Marvel's Advengers, der i den grad bød på et episk eventyrspil til Playstation, hvor du som spiller kan udleve dine superheltedrømme. 

Spillet samler de velkendte superhelte fra Marvel's kæmpe univers af superhelte, når disse skal kæmpe mod de onde kræfter for at redde verden og genopbygge deres egne superheltekræfter. 

Hvad er Marvel's Avengers?

Marvel's Advengers samler alle de kendte superhelte fra Marvel's konstant voksende univers. Du støder derfor på både Hulk, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow og mange, mange flere af de kendte superhelte i Marvel's Avengers.

Spillet tager udgangspunkt i A-Day, hvor superheltene præsenterer et højteknologisk hovedkvarter i San Francisco. Festlighederne tager dog en markant drejning, da en katastrofe resulterer i voldsomme ødelæggelser - hvilket Avengers får skylden for.

Alle superheltene er derfor blevet fredsløse fem år senere, hvor Advanced Idea Mechanics (AIM) planer tvinger Avengers til atter at blive samlet, så de kan sætte en stopper for de trusler, som verden står overfor.

I spillet skal du som singleplayer spille dig igennem kampagnerne for at bygge din samling af superhelte op - og samtidig gendanne deres kræfter, alt imens du tager kampen op mod AIM. Kampen mod AIM kan du både gøre selv eller online sammen med dine venner. Onlinedelen giver mulighed for at få nye områder og nye superhelte, i takt med at historien udspiller sig. 

Spillet kommer i fire forskellige variationer - deluxe edition, earth's mihtiest edition, standard edition og exclusive digital edition. Se teaseren til Marvel's Advengers her:

Tak til avXperten

Som afslutning vil vi hurtigt takke avXperten for støtten til dette indlæg. Find et enormt udvalg af elektronik på deres webshop, heriblandt de smarte WiFi løsninger fra Ubiquiti: https://www.avxperten.dk/ubiquiti/.


Der er efterhånden ved at være et dejligt solidt og bredt udvalg af Playstation VR-spil. Faktisk er udvalget ved at være så stort, at der re…
Read More
Skateboardverdenen blev revolutioneret i 1999 med Tony Hawk, hvor han som den første landede en 900, der er et trick på to en halv rotation.…
Read More
Luftguitaren blev i den grad sat på hylden, da Guitar Hero-spillene kom i midten af 00'erne. Her fik drengedrømmen om at blive en rockstjern…
Read More