7 Spil Til PlayStation 5 At Se Frem Til

Jumpstory -

Julen 2020 kommer til at stå i Playstation 5's tegn, når Sony lancerer dem femte udgave af den populære spillekonsol. Allerede nu er der meget at se frem til. De første spil op til lanceringen af Playstation 5 er nemlig annonceret.

Se herunder hvilke 7 spil til Playstation 5 der er at se frem til, når de bliver gennemgået, så du kan se, hvorfor du netop skal se frem til de enkelte spil til Playstation 5.

Playstation 5 - Disse 7 spil skal du se frem til

  1. Call of Duty: Warzone
  2. Assassin's Creed: Valhalla
  3. Battlefield 6
  4. Rainbow Six Quarantine
  5. The Lord of the RIngs: Gollum
  6. Gran Turismo 7
  7. Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Call of Duty: Warzone er allerede ude til Playstation 4, men bare vent til det også udkommer til Playstation 5. For det bliver en oplevelse. Battle Royale-funktionen er nemlig også med, hvilket gør, at du nemt kan komme op mod, at Call of Duty: Warzone får op mod 100 mio. spillere på verdensplan.

Assassin's Creed: Valhalla kan ikke andet være et hit mod fans af tv-serier som Game of Thrones og Vikings. Kæmp her med de brave vikinger om at opnå gudernes kunst på slagmarken - eller få en plads ved deres side i Valhalla.

Battlefield 6 - har en noget senere udgivelsesdato end de to førnævnte spil. Faktisk er udgivelsesdatoen ikke officiel endnu, men der tales om en udgivelse i løbet af 2021 - og dermed et spil til Playstation 5. Mens de tidligere udgaver af Battlefield har koncentreret sig om de to verdenskrige, men det er endnu usikkert, hvilket tidsrum Battlefield 6 vil omhandle. Der er desværre ingen teaser til Battlefield 6 - endnu.

Rainbow Six Quarantine sætter multiplayer og holdspillerdelen i fokus, når opfølgeren til Rainbow Six Siege udkommer. Rainbow Six Quarantine forventes at udkomme før Playstation 5 rammer de danske butikker. Du kan derfor godt forvente, at Rainbow Six Quarantine er blandt de første spil, som vil være tilgængelige til Playstation 5.

The Lord of the RIngs: Gollum Er et helt spil med Gollum som hovedperson. The Lord of the Rings: Gollum følger op på det velkendte The Lord of the Rings-univers, men giver med spillets hovedperson en helt anden fortælling end den, som man kender det. Er du fan af fortællingen om ringen og dens karakterer, så er det et spil, som du er nødt til at prøve kræfter med. Der findes desværre ingen teaser på spillet endnu, men der er dog dukket enkelte screenshots og gameplayklip op. Dem kan du se herunder.

Gran Turismo 7 - Spænd bare sikkerhedsselen, for der kommer smæk på med Gran Turismo 7. Spillet får formentlig en udgivelsesdato lige omkring udgivelsen af Playstation 5, så det vil være blandt de første spil skabt til netop PS5. Det syvende spil i rækkefølgen har ifølge udgiverne samlet op på de 22 års erfaring, der ligger i Gran Turismo-serien. Det kan ikke andet end at give høje forventninger.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales er blandt de absolut første superheltespil til Playstation 5 - og derfor et man bare ikke kan komme udenom, når det gælder spil til Playstation 5, som man skal se frem til. Marvel's Spider-Man: Miles Morales følger op på Marvel's Spider-Man fra 2018, som mange steder høstede rigtig flotte anmeldelser. Der er i den grad grund til at have høje forventninger, når det gælder en opfølger på et stærkt spil til en ny generation af spillekonsoller. 

Tak til avXperten

Til sidst vil vi hurtige takke avXperten for støtten til indlægget her. Find et stort udvalg af elektronik på deres webshop, heriblandt en smart powerbank til opladning af din smartphone eller computer mens du er på farten.


Der er efterhånden ved at være et dejligt solidt og bredt udvalg af Playstation VR-spil. Faktisk er udvalget ved at være så stort, at der re…
Read More
Skateboardverdenen blev revolutioneret i 1999 med Tony Hawk, hvor han som den første landede en 900, der er et trick på to en halv rotation.…
Read More
Luftguitaren blev i den grad sat på hylden, da Guitar Hero-spillene kom i midten af 00'erne. Her fik drengedrømmen om at blive en rockstjern…
Read More