10 Bedste Sange Til Guitar Hero All Time

Jumpstory -

Guitar Hero tog verden med storm, da det første spil i serien udkom helt tilbage i 2005. Endelig kunne man få suset fra livet som rockstjerne direkte ind i sin stue eller på sit værelse og opleve, hvordan det var at fyre den af - også selvom man ikke var musikalsk.

Guitar Hero blev et af de mest populære spil til både Playstation 2 og Playstation 3, hvor det i mere end et årti var med til at sætte scenen for, hvad man kunne på en Playstation.

De 10 bedste sange til Guitar Hero

Guitar Hero bragte musikken fra flere årtiers største navne direkte ind i hjemmet og præsenterede musikken for en helt ny generation. Hver især har nok sine egne favoritter fra de mange Guitar Hero-spil, men her er der et nid på de 10 bedste sange til Guitar Hero - all time. 

I valget er der også lagt vægt på de enkelte sanges sværhedsgrad - så der ryger nok en række populære sing-a-long-sange på den baggrund.

  1. Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine (Guitar Hero II)
  2. Slayer - Raining Blood (Guitar Hero III: Legends of Rock + Guitar Hero Smash Hits
  3. Pantera - Cowboys From Hell (Guitar Hero + Guitar Hero Smash Hits + Guitar Hero Live)
  4. Metallica - Nothing Else Matters (Guitar Hero: Metallica)
  5. Queen - Bohemian Rhapsody (Guitar Hero: Warriors of Rock)
  6. Survivor - Eye of the Tiger (Guitar Hero: On Tour + Guitar Hero World Tour)
  7. Black Sabbath - Paranoid (Guitar Hero III: Legends of Rock)
  8. System of a Down - Toxicity (Guitar Hero: Metallica)
  9. Five Finger Death Punch - House of the Rising Sun (Guitar Hero Live)
  10. Boston - More Than a Feeling (Guitar Hero)

Tak til avXperten

Til slut takker vi vores venner hos avXperten for støtten til dette indlæg. På deres webshop kan du finde en masse lækkert gamer grej som fx et nyt gaming tastatur, eller elektronik i utallige andre genre.


Der er efterhånden ved at være et dejligt solidt og bredt udvalg af Playstation VR-spil. Faktisk er udvalget ved at være så stort, at der re…
Read More
Skateboardverdenen blev revolutioneret i 1999 med Tony Hawk, hvor han som den første landede en 900, der er et trick på to en halv rotation.…
Read More
Luftguitaren blev i den grad sat på hylden, da Guitar Hero-spillene kom i midten af 00'erne. Her fik drengedrømmen om at blive en rockstjern…
Read More