Zombie Army Trilogy annonceret til PlayStation 4

zombie army

Hitler kan se nederlaget komme nærmere, de allierede har efterhånden krammet på ham og derfor vælger Hitler et sidste desperat forsøg, for at vende krigslykken, han vælger nemlig at slippe en legion af zombier fri.  Så anderledes er Zombie Army Trilogys version af 2. verdenskrig, der rykker ind på PlayStation 4 senere på året.

Spillet er en remake af den oprindelige Pc version af spillet, der er en spin-off af Sniper Elite. Der er dog en helt ny tredje kampagne i denne udgave.

Zombie Army Trilogys 15 missioner kan spilles alene eller sammen med op til tre andre spillere i co-op. Der vil naturligvis være flere forskellige game modes i spillet.

Med Horde Mode kommer der et uendeligt antal bølger af fjender mod dig, for hver bølge bliver fjenderne mere vanskelige. Der vil være fem forskellige kort, som du enten kan nyde alene, eller i co-op med op til fire spillere i alt.

Der vil være mulighed for at vælge mellem otte forskellige spilbare karaktere i spillet, fire mænd og fire kvinder. Derudover er der mere end 25 ikoniske våben at vælge mellem i spillet.

Sniper Elite har været kendt for spillets særlige Kill Cam, hvor man ser hvordan kuglerne slår fjenden ihjel, denne feature er naturligvis også med i Zombie Army Trilogy.

Der er ingen endelig udgivelsesdato til spillet, men som vi skrev indledningsvis, så er det planen det skal udkomme i løbet af 2015.

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Uha det lyder spændende – Et spil i bedste co-op ånd med op til 4 spillere samtidig.
    Det skal der vist holdes lidt øje med 🙂

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.