WRC 5 Annoncering

WRC 5

Efter flere måneders spekulationer og rygter, er WRC 5 endelig blevet annonceret med udgivelse til dette efterår.

WRC 5 er blevet overdraget til Kylotonn Games hvis tidligere udgivelser omfatter Motorcycle Club og Truck Racer.
WRC 5 vil køre på Kylotonn’s KT Engine HD, som fremvises i nedenstående video:

Der er været en del bekymring for hvilken retning WRC spillet vil tage, men Kylotonn bekræfter at WRC 5 vil være en simulator i stil med tidligere udgivelser.

 

”Vores hold af racing entusiaster, arbejder på nye teknologiske værktøjer som kan tilbyde en ”ægte” rally simulator fra bunden”

 

Forklarede Alain Jarniou, spil instruktør hos Kylotonn Games.

 

”Vi er meget stolte og spændte på at arbejde på en titel der er dedikeret til en af de mest udfordrende og spektakulære motor sportsgrene”.

 

Sébastian Chardonnet som er 2013 FIA WRC 3 mester og får sin debut på topniveau i dette års Monte Carly rally, er blevet udnævnt til en af WRC 5’s ambassadører der skal arbejde sammen med Kyolotonn under planlægningen af WRC 5.

 

”Det er spændende at hjælpe Kylotonn med det bedste WRC spil nogensinde set. Ved at kombinere mine køreevner og spil-erfaringer med deres tekniske synspunkter, er interessant når man forsøger at lave det mest mulige realistiske spil”, sagde han.

 

Når det kommer til WRC 5’s nye spil funktioner, så er der ikke afsløret meget, ud over at spillet vil indeholde nye baner, nye spiltyper, og nye ”niveauer af realisme”.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Pingback: Sébastien Loeb Rally Evo – Screenshots - PlayStationInfo

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.