Woolfe: The Red Hood Diaries – Udkommer senere på året

This is not a fairytale. There’s nothing fair about it”

 

Image converted using ifftoany

Efter en vellykket Kickstarter kampagne sidste sommer, har GRIN Studios været på hårdt arbejde med deres første PC titel: Woolfe: The Red Hood Diaries. Denne filmiske fabel byder på en hævngerrig Rødhætte og har planlagt udgivelse den 17. marts til PC.

Det interessante er dog ikke så meget en PC udgivelse, men mere at spillet har planlagt udgivelse til PlayStation 4 konsollen senere på året.

Rødhætte er blevet voksen og bevæbnet med en økse begiver vores heltinde sig ud på et eventyr for at hævne drabet på sine forældre. Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til overraskende drejning af den klassiske fortælling, som vi kender den. Her er tale om et godt gammeldags action platformsspil med sjov og tilsat hack ’n slash kampe i et attraktivt fantasy univers.

“This is not a fairytale. There’s nothing fair about it”

 

 

Et twisted eventyr: GRIN’s fortolkning af Rødhætte er ikke en almindelig godnathistorie. For 4 år siden døde Rødhættes far, Josef som var ingeniør for Woolfe Industries, i en arbejdsulykke. Det er i hvert fald hvad hans familie har fået fortalt. Nu hvor vores heltinde er blevet voksen, er hun klar til at afsløre sandheden og afregne for hendes tragiske tab.

En rig, visuel oplevelse: Woolfe’s atmosfæriske illustrationer lader spilleren udforske et rigt fantasy univers centreret omkring en by lammet af frygt og besat af tinsoldater. Snig dig igennem slummen, ned i kloaksystemmet, løb igennem havnen og undslip byen ud i en ond skov, hvor tyngdekraften, ulve og skræmmende feer er ude efter at få fat i dig.

2.5D platformsspil: Historiens 2.5D niveau, kombinerer enkeltheden ved et siderullende gameplay sammen med tredimensionelle puzzles.

Hurtige øksekampe: Bevæbnet med hendes trofaste økse, vil Rødhætte skulle udføre forskellige kombinationer for at ramme fjendernes svagheder, og dermed hurtigere kunne nedlægge disse.

Forstyrrede eventyrlige fjender: På hendes rejse, vil Rødhætte komme ud for nogle blodige møder med ”velkendte eventyrlige ansigter”, som Rottefængeren, Tinsoldater, Store Stygge Ulve, Skræmmende Feer og naturligvis Rødhættes helt egen nemesis: B. B. Woolfe.

Woolfe: The Red Hood Diaries er en serie med 2 planlagte spil, hvor af ’Volume 2’ forventes udgivet til PC i august.

Woolfe: The Red Hood Diaries forventes udgivet til PlayStation 4 senere på året.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.