The Witcher 3: Wild Hunt udskydes til Maj 2015

The Witcher 3 - Wild Hunt

Spiludvikleren CD Projekt RED har netop annonceret at The Witcher 3: Wild Hunt udskydes til maj næste år (2015).

Det længe ventede fantasy-RPG spil havde en forventet udgivelse i løbet af februar på PlayStation 4, men efter udtalelse fra spiludvikleren, vil denne titel nu først blive udgivet den 19. maj 2015.

” Lige siden vi påbegyndte arbejdet med The Witcher 3: Wild Hunt, har vi vist at det ville blive et ambitiøst spil. Vi ville, og vil stadig, give brugeren en utrolig oplevelse, et episk eventyr i et stort og åbent fantasy univers”, skrev udvikleren i en email.

 

“Størrelsen og kompleksiteten i The Witcher som er vigtige elementer i spillet, har haft en afgørende indflydelse på produktionen. Nu hvor vi nærmer os afslutningen på vores arbejde ser vi at der er flere detaljer der skal rettes til. Når vi udgiver det vigtigste spil i vores firmas historie (CD Projekt RED’s historie), må vi være helt sikre på at vi vi har gjort alt hvad der står i vores magt for at fjerne fejl og andre skavanker, så spilleren kan nyde spillet ordentligt.

 

“Med dette i tankerne, tog vi endnu et kig på de nuværende arbejds byrder og hvad de betyder for holdet, og selv om holdet bag spillet arbejder på højtryk, konkluderede vi at vi behøver endnu 12 uger til færdiggørelsen af spillet. Derfor udskyder vi udgivelses datoen på The Witcher 3: Wild Hunt til den 19. maj 2015.”

 

“Vi skylder en undskyldning. Vi satte udgivelses datoen alt for hurtigt. Det har vi lært af, og har det i tankerne i fremtiden. Vi ved hvad vi ønsker at lave for at gøre Wild Hunt til et af de bedste RPG spil spilleren nogensinde vil spille. Vi fortsætter med at arbejde hårdt imod det mål. Så vi undskylder, og beder om jeres tillid”.

 

Hvis Ikke I kender til denne titel, så tøv endelig ikke med at se nedenstående trailer fra spillet.

Er denne begrundelse god nok for udskydelsen af denne titel?
Hvad synes du?

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Pingback: The Witcher 3: Wild Hunt – Steelbook billeder - PlayStationInfo

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.