Windjammers udgives i august

Tilbage i 1990’erne inden Sonys PlayStation gjorde sit indtog på verdensscenen, var Neo Geo konsollen blandt de kraftigste konsoller på markedet, hvilket også kunne ses på de spil der var tilgængelige på konsollen. Blandt de mest populære spil var Windjammers som blev udgivet i 1994.

DotEmu har tidligere annonceret at de var i gang med at udvikle Windjammers til PlayStation 4 og PlayStation Vita. Nu har de så afsløret hvornår spillet bliver udgivet, hvilket det gør d. 29. august.

Windjammers er en kombination mellem sport og kampspil, der er fem forskellige game modes: Arcade, Infinite, Local versus, Online quick match og Ranked match. Der vil være mulighed for at vælge mellem seks forskellige figurer, der hver især har deres egne unikke evner og super kast. Derudover vil der være mulighed for at spille i seks forskellige omgivelser, så man kan spille på alt fra stranden til et fyldt stadion. Sidst, men ikke mindst, så vil der være mulighed for at låse op for to mini-spil, nemlig Dog Distance og Bowling.

Som det kan ses i traileren herover, så har DotEmu valgt at være tro overfor den oprindelige udgave af Windjammers i forhold til dat grafiske udtryk i det nye spil.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.