White Night kommer til PlayStation 4

OSome Studio har afsløreret at de udgiver gyser spillet White Night til PlayStation 4.

White Night foregår i 1930’ernes Boston, hvor spillets hovedperson befinder sig i et forladt palæ, her skal man overleve de rædsler som palæet indeholde. For at overleve skal man finde lyskilder, der er spredt rundt om i huset, nogle af dem brænder hurtigt ud, mens andre har en længere levetid, men de bedste lys er også dem der er sværeste at komme til. Mens man leder efter lysene, vil palæets rædsler og historie blive afsløret.

White Night2

Spillet er holdt i en klassisk sort/hvid film-noir stil, der både er med til at give et andet grafisk udtryk til spillet, men også er med til at understøtte den tidsalder spillet foregår i. For at finde den helt rigtige stemning gik OSome Studio langt for at finde den rette inspiration, de lyttede både til 30’ernes Jazz og de så film fra tiden, for at finde frem til det den rette uhygge i spillet. Men derudover lejede de også et palæ i Normandiet, hvor de opholdt sig en uge, dels for at tale om spillet, tage billeder af arkitekturen, men mest af alt for at opleve den stemning der var i huset, for at kunne genskabe det i spillet

White Night1

OSome Studio siger selv at de med White Night har skabt en godt gammeldags spøgelseshistorie, fyldt med mysterier, poesi, alkymi og spænding.

White Night udgives d. 4. marts og er sat til en pris på £11.99, hvilket tyder på en pris på omkring 100-120 kr.

White Night3

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar