Watch Dogs 2 vil tage flere risici, siger Ubisoft

Ubisoft har udtalt at de vil fortsætte med at tage flere risici med det uundgåelige Watch Dogs 2, og indrømmer samtidig at det første spil var langt fra perfekt.

Watch Dogs

I et interview har Watch Dogs’ kreative instruktør, Jonathan Morin sagt at der er rigeligt med plads til forbedringer i det seneste brand med en endnu-ikke annonceret efterfølger.

”Jeg tror ikke at Watch Dogs er perfekt på nogen måde, og der er bestemt plads til forbedringer”, sagde Morin.

 

”Men du kan ikke altid se dette når du udsender et spil. Vi leverer det vi mener at brandet skal være på det pågældende tidspunkt”.

 

”Men bagefter, når man er kølet ned igen efter 5 ½ års udvikling, og man har taget sin ferie og folk begynder at spille spillet, begynder bestemte elementer at gå op for en. De lader dig fortsætte med at bringe hvad du forestiller dig skal være med i det næste niveau, denne gang med fansene inkluderet, og her bliver det virkelig interessant”.

 

Watch Dogs 2 er endnu ikke officielt blevet annonceret, men det virker temmelig sikkert at vi vil se et nyt spil (i serien?) på et tidspunkt.

For Morin betyder dette at der skal tages flere risici, samt at skulle håndtere det pres der måtte være ved at skulle håndtere en efterfølger til så stor en titel.

”Når man starter et nyt projekt (og ny serie), starter man på en tom side, og man foretager sig hvad man vil. Med en efterfølger er der mere pres på for at skubbe branded fremad, og nu skal der appelleres til fansene på en helt ny måde”.

 

”Jeg ville ikke have dette job hvis ikke der var forbundet en risiko med det, det ville bare være kedeligt” sagde Morin og fortsatte:

 

”Du bør ikke holde dig tilbage blot fordi det er svært og facitlisten ikke lige er foran næsen af dig”.

 

”Vi er nødt til at give [udviklingsholdet] noget svært at lave. Hvis ikke vi gør dette, vil det resultere i at de blot holder fast i det velkendte, som så betyder at vi ikke kan drage fordel af deres viden, eller også vil de blot finde noget andet at lave. Vores hold er friske på den udfordring vi står over for, og hvem ved hvor det vil føre os hen”.

 

Watch Dogs blev udgivet den 27. maj 2014, og noget kunne tyde på at en 2’er er på tegnebrættet.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Stort spil ???
    arrggg sku vi nu ik liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiige 😀
    Tror de gjorde det en del større en det nogensinde nåede at blive 😉
    Døgnflue 😛

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.