Wasteland 2 udkommer i en PS4 Game of the Year udgave

Wasteland 2 - Hollywood Skilt

Wasteland 2 vil ankomme til PlayStation 4 konsollen i en Game of the Year udgave der indeholder et væld af tilpasningsmuligheder, opgraderede miljøer og forbedrede karakterer.

Wasteland 2 blev udgivet til PC i september 2014 og denne Game of the Year udgave til PlayStation 4 vil være en forbedret udgave af den populære titel som blev godt modtaget af kritikkerne.

I denne hardcore RPG titel vil man skulle tage kontrollen over en gruppe på 4 Desert Rangers – Plus de følgere man måtte samle op på sin vej – For at bevare roen i en apokalyptisk Arizona ørken. En større trussel lurer dog ude i horizonten, og det vil være op til dit hold af soldater at klare denne opgave… Eller dø i forsøget.

Her under kan den officielle trailer fra PC udgaven ses:

Game of the Year udgaven vil indeholde et utal af nye opgraderinger, inkluderende mere realistisk belysning og skygger, nye visuelle effekter og nogle helt nye stemme indtalinger til figurerne. Ændringerne inkluderer også gameplayet hvor spilleren nu har muligheden for at tilpasse sin gruppe med Perks, særhedstræk samt have mulighed for at udnytte Precision Strike systemet, som tillader dig at sigte på individuelle kropsdele.

Wasteland 2 vil udkomme til PlayStation 4 konsollen i løbet af sommeren i år.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar