Warhammer: End Times Vermintide Empire Soldier afsløret

”Jeg har kæmpet min andel af kampe mod forskellige bæster fra skovene, men disse ratmen er anderledes.

Deres flokke er altid drevet af deres dyriske natur. De kæmper hårdt, men direkte.

De ratmen er snu og kloge”

Warhammer End Times Vermintide Empire Soldier - Koncept

Der er blevet offentliggjort information om den tredje af fem spilbare karakter-helte fra Warhammer: End Times – Vermintide.

Markus Kruber er en dødelig men krigstræt Empire Soldat. Efter fornyligt at have mistet sit regiment til en gruopvækkende døds-magi, beslutter Kruber at han har fået nok af livet i hæren og den inkompetente adelige ledelse. Men en nyopfunden lyst til at vende hjem til sit hjemland Ubersreik,har Kruber fundet beskæftigelse i tjeneste hos Victor Saltzpyre, en heksejæger fra Ordenen. Kruber assisterer heksejægeren med at eskortere en ny fange – The Bright Wizard, en opgave som passer perfekt ind i Kruber’s planer, da deres destination er hans hjemby.

Warhammer End Times Vermintide Empire Soldier 1

I Vermintide, er byen Ubersreik under belejring og spillerne må vælge en ud af i alt 5 helte, alle med forskellige stilarter og evner, alle udstyret med unikt udstyr og personligheder.
Ved at samarbejde må spillerne bruge deres individuelle attributter i bestræbelserne på at overleve en apokalyptisk invasion af horder af ubarmhjertige og sultne Skaven, på tværs af en række forskellige miljøer, der strækker sig fra toppen af Magnus Tower og helt ned til Under Empire.

Warhammer: The End Times – Vermintide udkommer til PlayStation 4 senere på året.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.