Warframe: Sanctuary udvidelse på vej

Warframe1

Så er der atter nyt indhold på vej til Warframe. Denne gang drejer det sig om udvidelsen Sanctuary, som vil byde på masser af nyt indhold til spillet, med nye våben, en ny warframe samt et nyt game mode.

De vigtigste ting ved den nye opdatering er:

Ny warframe: Croma er en mester i at håndtere de dødelige elementer. Han kan ændre styrken på den skade han uddeler ved at ændre sin farve. Herunder er der en video af Croma.

PvP 2.0: Kæmp mod de andre Tenno i et spil Cephalon Capture, prøv nye kort, overvind en række nye udfordringer og undersøge de spænende ændringer der er sket med PvP game mode, som der kommer med PvP 2.0. Teshin der er den nye PvP guide og Conclave Syndicate har etableret deres tilstedeværelse i Relay. Der er belønninger til de Tennos der deltager i Conclave, og som studere under Teshin’s Sigil.

Nyt Game Mode: For første gang nogensinde kan otte Tennos gå sammen i et squad og arbejde sig igennem missions udfordringerne.

Ny Quest: The New Strange, samarbejd med Cephalon Simaris for at finde frem til den mystiske stemmes kilde. Der er noget derude og det er på jagt. Samarbejd med Simaris for at finde frem til sandheden.

Nye Tenno forstærkninger: Fyld dit våbenarsenal med disse nye og kraftfulde tilføjelser:

  • Kohmak: Som den større Kohm, så fordobler denne håndholdte shotgun sin volly ved hvert succesfuldt skud.
  • Ripkas: Riv dine modstandere fra hinanden med disse motorsavs næver.

Nyt Relay: Undersøg Sanctuary og besøg mål som kan scannes i et Codex der deles af Tennos over hele solsystemet, hjælp med at låse op for nye Syndicate belønninger.

Ny fjende: Manic kommer fra skyggerne og angriber, inden han igen forsvinder ind i skyggerne. Han er svær at fange og livsfarlig at ignorere

Sanctuary opdateringer har endnu ikke fået en udgivelsesdato til PlayStation 4, men den skulle lande på konsollen inden for få uger.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar