WARFRAME – SANCTUARY tilgængeligt nu

Digital Extremes har frigivet ny udvidelse til Warframe

Warframe2

Vi har tidligere skrevet om Sanctuary udvidelsen til Warframe, nu er den klar til at blive hentet ned.

Med opdateringen får du blandt andet adgang til nye våben, nye kort og en ny warframe.

Ny warframe: Croma er en mester i at håndtere de dødelige elementer. Han kan ændre styrken på den skade han uddeler ved at ændre sin farve

PvP 2.0: Kæmp mod de andre Tenno i et spil Cephalon Capture, prøv nye kort, overvind en række nye udfordringer og undersøge de spænende ændringer der er sket med PvP game mode, som der kommer med PvP 2.0. Teshin der er den nye PvP guide og Conclave Syndicate har etableret deres tilstedeværelse i Relay. Der er belønninger til de Tennos der deltager i Conclave, og som studere under Teshin’s Sigil.

Nyt Game Mode: For første gang nogensinde kan otte Tennos gå sammen i et squad og arbejde sig igennem missions udfordringerne.

Ny Quest: The New Strange, samarbejd med Cephalon Simaris for at finde frem til den mystiske stemmes kilde. Der er noget derude og det er på jagt. Samarbejd med Simaris for at finde frem til sandheden.

Nye Tenno forstærkninger: Fyld dit våbenarsenal med disse nye og kraftfulde tilføjelser:

  • Kohmak: Som den større Kohm, så fordobler denne håndholdte shotgun sin volly ved hvert succesfuldt skud.
  • Ripkas: Riv dine modstandere fra hinanden med disse motorsavs næver.

Nyt Relay: Undersøg Sanctuary og besøg mål som kan scannes i et Codex der deles af Tennos over hele solsystemet, hjælp med at låse op for nye Syndicate belønninger.

Ny fjende: Manic kommer fra skyggerne og angriber, inden han igen forsvinder ind i skyggerne. Han er svær at fange og livsfarlig at ignorere

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar