Warframe klar med ny opdatering

warframe logo

Warframe er et af de efterhånden mange free-to-play spil, der er tilgængelig på PlayStation 4, men bare fordi spillet er gratis, så betyder det ikke at udviklerne ligger på den lade side i forhold til opdateringer. Faktisk har de netop sendt en ny opdatering på gaden, som byder på masser af nyt indhold.

Den nyeste opdatering giver spillerne mulighed for at hænge ud i rumstationer der er i kredsløb, rumstationerne kaldes for Relays. For at få adgang til Relays, kræver det at spilleren har låst op for den planet som rumstationen kredser om.  Udviklerne har mange planer med for de nye relays, blandt andet vil de gerne have clan rooms, særlige forhandlere og muligvis specielle quests til Relays. Men i første omgang drejer det sig om at forsvarer sig mod Vey Kek og hans Balor flåde, dette foregår i en særlig event kaldet Eyes of Blight.

Det er ikke kun Relays der er nye, der er også nye våben og nyt udstyr der kan hjælpe spillerne med at tage kampen op mod fjenden. Det drejer sig blandt andet om den nye Archwing suit, der skjuler de nærmeste allierede, kan teleporte over korte afstande og skabe miniature sorte huller. Ud over Archwing er der også forskellige andre nye våben tilgængelige.

En anden ny ting i opdateringen er Corpus Hijack, der er et nyt gamemode, som giver et ekstra twist i forhold til de gamle hijack missioner i spillet. I Corpus Hijack skal Tenno beskytte en ATV, der transporter informationer om Corpus. ATVen skal beskyttes til den når frem til et bestemt opsamlingsspil.

 

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Man kan diskutere kvaliteten af denne titel, men tanken om at de stadig udvikler videre på free-to-play titler er fedt.
    Thumbs up til holdet bag 🙂

    Så mangler vi bare at DriveClub gør det modsatte! 😉
    – Stopper med at videreudvikle nye biler, baner osv. og får gjort titlen free-to-play først 😉

Smid endelig en kommentar