Warframe klar med ny opdatering

U165_TubemenOfRegor_PromoImage

Så er der en ny opdatering til Warframe, en opdatering som har fået navnet ”The Tubemen of Regor”. Den nye opdatering vil indeholde kraftige forbedringer, otte spiller trials, nye våben og meget mere.

Med opdateringen er Digital Extremes klar med en lang række forbedringer, hvor de vigtigste er beskrevet herunder:

Forbedret ydeevne: Den nyeste opdatering giver mærkbar forbedring til frame rate i hele spillet, uanset om du spiller singleplayer eller den nye tilføjelse med otte spiller trials.

Otte spiller trials: The Law of Retriburtion er den første otte spiller trial mission, some r tilgængelig i Warframe. Den nye mission type kræver alle de evner som veteranspillerne har samlet, for dette er den ultimative test. Spillere skal samarbejde i forfølgelsen af Councilor Vay Hek for at overvinde ham og ende hans tid som hersker en gang for alle.

To nye events: Der er to nye events på vej, der vil være med til at fordybe gameplayet over tid.

Operation False Profit: Stop Copus boss Nef Anyo og hans nye Bursa assault robotter, før de bliver en dødelig trussel til spillere overalt. Denne event er i gang lige nu og løber frem til d. 11. juni.

Operation Tubemen of Regor: Spillerne vil have mulighed for at ramme i hjertet af Tyl Regors hemmelige klonings laboratorium, men muligheden kommer med et vanskeligt valg. Skal man hjælpe Nef Anyo eller Alad V? Denne event løber fra d. 17. til d. 25. Juni.

Nye Tilesets: Udforsk seks nye tilesets, blandt andet Sealab, der er et undersøisk Grineer research facility, der er gemt væk i Uranus.

Nye Våben:

Boltace: En frygtindgydende Tonfa der er designet til at matche Boltor.

Daikyu: Det kræver mange kræfter at trække det tilbage, men det giver power og rækkevide.

Atomos: Denne partikel kanon skaber kondenseret stråler af super-opvarmet plasma, designet til at smelte sten og fjender.

Tonkor: Skab kaos og ødelæggelse blandt fjenderne med Tonkor. Granaterne fra denne Grineer launcher eksplodere når de rammer. Brug deres sprængning til at hoppe til nye højder.

Conclaves udvidelse:

Nye gamemodes: Spillere kan samarbejde med andre for at vinde over modstanderholdet i Team Annihilator, indsamle Oro der stammer fra hver spiller der bliver dræbt, for at samle points til sejeren eller kæmp mod syv andre spillere i en deathmatch free.for-all kamp.

Nye mods: Der er nye PvP mods til Valkyr Hysteria, Ember Fireblast og Oberon Reckoning.

Nye kort: Canyon Settlement, Freight Line, Navigation Array og Docking Bay er blevet tilføjet til Conclave Map rotation.

Nye Trials: Nightmare Trials er endnu mere udfordrende end Law of Retribution Trials. Den er designet til erfarne grupper af spillere. Der er hårdere modstandere, nye fælder og forandringer til alle de eksisterende begivenheder i Trials of Vay Hek.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.