Warframe introducerer Orbital Relays

Den nye opdatering udvider solsystemet med nye Orbital Hubs og spiller interaktioner

Så er der en ny opdatering til Digital Extremes gratis titel Warframe, der efterhånden har mere end 14 millioner registrerede spiller, på tværs af de forskellige platforme.

Den nye opdatering introducer Relays, der minder om MMO—lignende sociale hubs. Der vil være nye områder at undersøge, direkte integration med spillere og handle med spillets karaktere.

De vigtigste ting ved Relays er:

  • Hangar: Velkommen til Relay, dock din Liset, gå gennem sikkerhedskontrollen og udforsk
  • The Void Trader: Sælg dine unødvendige Prime genstande via Ducat kioskerne, for at modtage Orokin dukater, der kan bruges til at købe sjældne genstande fra den mystiske Baro Ki’Teer der er set i Relays omkring Merkur, Saturn og Pluto. Men han er kun til stede på Relay stationerne i et par dage.
  • Syndica Enclaves: Besøg syndikat lederne i Syndikat enklaverne. De er dommere over Hexis, Cephalon Suda, New Loka, Perrin Sequence Red Veil og Steel Meridian, de er at finde i lokaler i samtlige Relays. Giv lederne Syndikat medaljoner og tjen Standing. Du kan også øge din warframes power med Augment Mods, der kun er tilgængelig fra syndikaterne.
  • Darvo’s Marked: Alles favorit Corpus købmand har et hjem på Relays. Darvo marked findes på det det andet niveau i den nordlige fløj. Desværre ser det ud til Darvo er doven og derfor endnu ikke har åbnet butikken, men det sker snart.
  • Mission Control: Tag et kig ud i verdensrummets dybde og ændre dit loadout med navigation konsoller i Mission Control i den nordlige del af Relay.

Den nye opdatering med Relays er tilgængelig på PlayStation 4 nu. Dog er relays i første omgang åbne for Prime Access supporters, Founders (folk der har spillet Warframe på PC) og Mastery Rank 10 og højere. Dette er for at stressteste systemet.

Warframe - Relays - SteelMeridianSyndicateRoom

Warframe - Relays - ShouldWeGoIn

Warframe - Relays - RedVeilSyndicateRoomC

Warframe - Relays - NewLokaSyndicateRoom

Warframe - Relays - MainConcourseViewFromFloor

Warframe - Relays - ConcourseCentreBirdsEye

Warframe - Relays - LaunchImage

For yderligere oplysninger om Warframe kan du besøge www.warframe.com

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar