Warframe afholder ‘Den of Kubrow’ Bonus uge

Warframe - Free to Play

Uanset om du er en af de trofaste Warframe spillere, eller blot har overvejet at starte op på det enorme spil, så er der godt nyt. Frem til den 26. maj afholder Digital Extremes, udviklerne bag Warframe, nemlig Den of Kubrow Bonus uge. Det betyder at du som spiller (kaldet Tenno i spillet) i de kommende dage kan deltage i en række forskellige aktiviteter.

I traileren herunder kan du se nærmere på, hvad du har at se frem til

Når du hen over den næste uge starter Warframe op, vil du modtage en gratis Kubrow Starter Kit, som giver dig mulighed at opdrætte din helt egen lodne følgesvend.  Kubrow’en er en hundelignende skabning der ligger æg. Oprindeligt var Kubrow’en ledsagere og kæledyr for Orokin og senere blev de drabeligt loyale vagt dyr for Orokin eliten. Som deltager i Den of Kubrow Bonus ugen vil du også modtage en Kubrow gen mixing kit som hjælper dig med at avle. Du kan også tage del i den særlige fire dages Tactical Alert, hvor du kan vinde eftertragtede Wraith våben som præmie, disse våben er meget efterspurgte blandt spillerne.

Derudover skal du også holde øje med yderligere overraskelser. Der vil blandt andet komme en community event, som involvere de nyligt tilføjede Kubrows. Der vil også være karakter opbygning, dobbelt resurser, der vil også være mulighed for Affinity og Drop Chance dage. Sidst, men ikke mindst, så vil der være lukrative Platinum udsalg og BOGO handler.

Via spillets officielle hjemmeside kan du få mere information om Den of Kubrow Bonus ugen.

Men hvis du ikke allerede har hentet Warframe ned fra PlayStation Store, så vil vi her på PlayStationInfo.dk opfordre dig til det og med denne bonus uge, har du alle muligheder for at komme godt i gang med spillet.

Se Warframes hjemmeside HER

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar