War Thunder udgiver Victory Day Update 1.70.1945

War Thunder introducerer ‘Weapons of Victory’ køretøjer, Berlin og Normandy maps samt turneringsevents

 

warthunder_yak-9m_3

Gaijin Entertainment har annonceret at ‘Weapons of Victory’ opdateringen for det prisbelønnede MMO WWII online spil, War Thunder nu er tilgængelig. Opdateringen med det afslørende tal 1.70.1945 giver War Thunder’s 9 millioner spillere fra hele verden adgang til over 40 nye køretøjer og 3 nye landkort fra Anden Verdenskrigs afsluttende faser.

’Normandy’ landkortet bringer en dødeligt blanding af baghold og er en sand hyldest til de allieredes fremstød for at generoble det nordlige Frankrig i juni 1944.

’Hürtgen Forest’ landkortet er udstyret med et udfordrende terræn i Vesttyskland med den amerikanske hærs længste kamp i sin historie.

’Reichstag’ landkortet tager pansrede kampe til de hårdt kæmpede kampe i gaderne i Berlin.

For også at fejre 70 års jubilæet for de allieredes sejr i Europa, så har udviklingsholdet forberedt en række eksklusive køretøjer kaldet ’Weapons of Victory’. Disse er både fly og tanks som hver har en utrolig og ægte historie. Spillerne vil kunne få fingrene i dem ved at deltage i in-game begivenheder og promotional aktiviteter.

Gaijin Entertainment vil også tilføje ugentlige War Thunder begivenheder hvor de dygtige piloter kan optjene præmier ved at vinde kampe.
Læs mere om dette via dette link.

 

War Thunder er et free-to-play, cross-platform, multiplayerspil til PlayStation 4, PC, Mac og Linux, med mere end 9 millioner spillere på verdensplan.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar