Wander opløsning og frame rate bekræftet

Wander - Logo

Indie udvikler studiet bag det kommende PlayStation 4 spil Wander, har bekræftet at titen vil køre med 1080p i opløsning og 30 fps (billeder per sekund).

Under et interview tidligere på ugen var holdet bag spillet hurtigt ude med de helt store rosende ord om Sony:

”Vi elsker at arbejde på PlayStation 4. Kontrol mulighederne er fantastiske og at have et fast system gør test af tingene en hel del lettere. Der er nogle udfordringer sammenlignet med PC, det meste dog papirarbejde, men Sony er fantastiske at arbejde sammen med. Wander er et langsomt bevægeligt spil, så bedre udseende er vigtigere end high frame for os, så spillet vil køre med 1080p@30FPS.”

 

Udvikleren kommenterede også på spørgsmålet om en udgivelsesdato:

”Vi sigter efter at kunne udgive spillet på Steam og PS4 i slutningen af april- starten af maj, mere specifik kan jeg desværre ikke være på dette tidspunkt!”

 

Wander udskiller sig fra andre MMO spil ved helt at undgå kampe og andre slag.
Wander giver spilleren mulighed for at spille som en masse forskellige ting, alt fra et sansende træ, et sø-kreatur til en flyvende griffin.

Spillet Wander starter med at man finder sig selv i midten af en skov man ikke husker noget om, i en form man ikke kan genkende, og derfra skal man så følge spor og finde nye måder at udforske denne nye verden på.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar