Walking Dead sæson 3 kommer ikke i år

walkingdead

Her på PlayStationInfo.dk har vi en stor forkærlighed for Telltale Games spillet ”The Walking Dead”, derfor er det surt at læse nedenstående Twitter besked fra Job J Stauffer, der er kommunikations direktør ved Telltale Games.

Som det fremgår af beskeden, så kommer den 3. sæson af The Walking dead altså ikke i år. Det er naturligvis ærgerligt, for de to tidligere sæsoner af spillet, har været fyldt med god underholdning. Men på den positive side, så lyder det til at fans af serien har noget at se frem til i år. Der kan muligvis være tale om en udvidelse til spillet. Studiet har tidligere udgivet DLC indhold til spillets tidligere sæsoner.

Telltale Games har specialiseret sig i episode opdelte spil, hvilket de to første sæsoner af The Walking Dead også var. Det er ikke overraskende, at den 3. sæson af spillet ikke udgives inden for overskuelig fremtid, da Taletall Games netop nu er i gang med at færdiggøre deres Game of Thrones udgivelse og de også er i gang med Tales from the Borderlands. Derudover har de også annonceret Minecraft: Story Mode, der er et spinoff af kæmpe succesen Minecraft.

Vi håber dog på, at Telltale Games vil være klar til at udgive The Walking Dead sæson 3 i løbet af 2016. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med The Walking Dead eller andre af Telltale Games episode opdelte spil, så kan vi kun anbefalede at kaster dig ud i det hurtigst muligt.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar