Vil Resident Evil 2 remake snart udkomme?

Det er ingen hemmelighed at der er en remake på vej af Resident Evil 2, men hvornår remaken bliver udgivet, det har der ikke været nogen udmelding omkring.

Det ser dog ikke ud til vi skal vente i lang tid inden spillet bliver udgivet, i hvert fald ikke ifølge Hiroyuki Kobayashi, der er producer på Resident Evil serien og har været en del af serien siden 1996.

I et interview med websitet Collider, siger han omkring den kommende remake af Resident Evil 2:

Det eneste jeg kan sige omkring det er allerede ude i offentligheden. Resident Evil 2 er en remade version af spillet, vil snart snart blive udgivet af Capcom.

Der er blevet arbejdet med remaken af Resident Evil 2 siden august måned 2015 og derfor lyder det også ganske sandsynligt at spillet snart er klar til udgivelse, men hvad mener Hiroyuki Kobayashi er snart? det er jo det store spørgsmål. Spørgsmålet er om Capcom vælger at skubbe udgivelsen til starten af 2018, for d. 21. januar er det præcis 20 år siden det oprindelige spil blev udgivet til PlayStation konsollen. Det oprindelige spil fik en fantastisk modtagelse og solgte på kort tid næsten fem millioner kopier.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.