Unmechanical: Extended udkommer d. 11. februar

unmechanical_top2

I 2012 blev spillet Unmechanical udgivet til PC, siden da er det også blevet lavet i en iOS udgave, men nu er turen kommet til konsollerne, hvor det kommer til både PlayStation 3 og PlayStation 4. Som det fremgår af overskriften kan spillets købes fra d. 11. februar. Prisen bliver 9.99 Euro, hvilket tyder på en pris omkring 75 kr. Hvis man er medlem af PlayStation Plus vil der i den første periode efter udgivelsen være 20 % rabat på spillet.

I spillet skal man styrer en lille flyvende robot, der bliver bortført til et underjordisk kompleks, hvor man nu skal finde ud fra, det kræver både kløgt og hurtighed, hvis man skal løse de forskellige puzzles der er i spillet. Spillet er ikke lineært, så man kan selv vælge sin vej når man forsøger at finde ud af de underjordiske gange.

Med Extended delen af navnet, henvises der logisk nok til en udvidelse i forhold til det oprindelige PC spil, hvor der nu er en ekstra historie del, hvor man skal hjælpe en anden robot ud i friheden.

Spillet er en Cross-buy titel, så man kan downloade det til både PlayStation 3 og PlayStation 4, når man har købt spillet på den ene af konsollerne.

Som det fremgår af traileren herunder, så er spillet både smukt og utrolig stemningsfuldt

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.