Uncharted 4 bundle afsløret

uncharted 4

Det er efterhånden blevet normen, at der laves en særlig bundle når de store spilserier kommer med et nyt spil og når man taler om store spilserier og PlayStation, så er der ikke mange der kan måle sig med Uncharted serien. Derfor er det da også kun naturligt, at der i forbindelse med udgivelsen af Uncharted 4: A Theif’s End, kommer en bundle. Uncharted 4 bundlen indeholder en særligt dekoreret PlayStation 4 med en matchende Dualshock 4 kontroller og en kopi af spillet.

Bundle uncharted

Bundle uncharted1

Som det kan ses herover er PlayStation 4 konsollen udsmykket med et billede af Nathan Drake og ordene ”Sic Parvis Magna” der er latin for ”Storhed fra små begyndelser”. Konsollen er naturligvis udstyret med en harddisk på 1TB.

Den særlige Uncharted 4 bundle vil være tilgængelig i udvalgte butikker fra d. 27. april her i Europa.

Hvis du ikke kan få nok af særligt Uncharted 4 udstyr til din PlayStation, så har Sony også annonceret at de vil udgive deres officielle headset i en særlig Uncharted udgave. Dette headset vil matche farven på Playstation 4 konsollen og Dualshock 4 kontrolleren fra Uncharted 4 bundlen. Derudover vil de latinske ord ”Sic Parvis Magna” også være at finde på headsettet.

uncharted headset

Indtil videre er headsettet kun annonceret i USA, men mon ikke det også vil blive tilgængeligt her i Europa?

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.