Udspiller Far Cry 5 sig i det vilde vesten?

Forleden skrev vi om en live-action trailer der var ved at blive optaget i Montana, og vi gik sammen med de fleste ud fra der naturligvis var tale om en trailer til Red Dead Redemption 2, da skuespillerne var iført western kostumer og optagelserne udspillede sig ved en kirke fra 1900 tallets begyndelse.

Nu forlyder det dog at det ikke var en trailer til Red Dead Redemption 2, men derimod siger rygterne at det drejer sig om en trailer til det næste spil i Far Cry serien.

Det er Jason Schreier fra Kotaku som hævder at det bestemt ikke er tale om en trailer til Red Dead Redemption 2. Jason Schreier er kendt for hans store insider viden omkring hvad der foregår i spilindustrien.

Derudover er det også værd at bemærke, at produceren Jeff Guillot, der står bag den netop indspillede trailer og var manden der udtalte at det var en trailer til en spil-serie, han har tidligere produceret live-action traileren til Far Cry Primal.

Tilbage i 2015 spurgte Ubisoft spillerne om hvilken retning de kunne tænke sig serien tog, og her spurgte de faktisk om folk gerne ville se spillet foregår som en spaghetti western i slutningen af 1800tallets USA.

Dermed ser det altså ud til at det næste Far Cry spil vil udspille sig i det vilde vesten og vi måske kommer til at se en annoncering af Far Cry 5 til E3 messen.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.