Udgives God of War i sommeren 2018?

Der er uden tvivl mange spillere der ser frem til det næste God of War spil bliver sendt på gaden, for de ting der hidtil er blevet vist, det ser mildest talt godt ud. Men det store spørgsmål er bare hvornår spillet bliver udgivet.

En bruger på NeoGAF har eftersigende modtaget en mail fra Amazon.com, som siger at spillet vil kunne købes fra d. 30. juni 2018.

Inden du tjekker op på hvilken ugedag d. 30. juni 2018 er, så er det en lørdag og dermed virker det ret usandsynligt at spillet bliver udgivet på denne dato.

Men der er dog flere interessante ting i den mail som NeoGAF brugeren har modtaget, for Amazon skriver følgende:

Hej, vi har gode nyheder. Vi kan sende dig denne del af din bestilling hurtigere end hvad vi oprindeligt lovede: “God of War – PlayStation 4”. Tidligere angav vi ankomst datoen til mellem d. 7. – 10. januar 2019. Ny estimeret ankomstdato er mellem d. 5. – 10. juli 2018. Hvis du ønsker at tjekke op på din ordre, så kig på denne side i Din konto

Hvis mailen fra Amazon taler sandt, så vil man altså kunne spille God of War fra sommeren 2018. Tidligere spil i serien er dog udgivet i marts måned, men det er muligt at der brydes med denne tradition med den næste udgivelse.

Der er naturligvis kun tale om rygter, for der er endnu ikke angivet nogen dato fra officiel side, så tiden må vise om det bliver en sommerudgivelse eller om man som med tidligere spil i God of War serien udgiver spillet allerede i marts måned eller på et helt andet tidspunkt.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.