Ubisoft tilbyder ansatte aktier til rabatpris

ubisoft logo

Vi har tidligere skrevet om hvordan Ubisoft kæmper mod Vivandi og deres ønske om at overtage Ubisoft. Der er tale om en såkaldt fjendtlig overtagelse, hvor Vivandi prøver at opkøbe så mange aktier, at de kan overtage magten i firmaet og få ret til at købe samtlige aktier i Ubisoft.

At der forsat kæmpes mellem de to parter blev understreget under årets E3 messe, hvor Ubisofts direktør udtalte hvor vigtigt det var for selskabet, at de holdt fast i deres frihed.

Ubisoft går nu nye veje for at holde fast i deres ejerskab over deres eget selskab. De har nemlig valgt at tilbyde at alle deres ansatte i Canada og USA at de kan købe aktier i selskabet med en rabat på 15 % i forhold til aktiens værdi. De ansatte i Canada kan få lov til at investere 25 % af deres årsløn i aktier, mens de ansatte i USA kun kan investere 2.5 % af deres årsløn i aktierne.

Samlet set så udbyder Ubisoft 3 % af deres samlede aktier til de ansatte.

Hvis de ansatte vælger at gøre brug af tilbuddet, så bliver aktierne låst i fem år, hvor de ikke kan sælges. Efter de fem år kan de ansatte enten vælge enten at sælge aktierne i fri handle eller geninvestere i flere aktier.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar