Tropico 5 udkommer d. 24. april på PS4

Så har Kalypso Media afsløreret, hvornår vi på PlayStation 4 kan indtage rollen som præsident i vores helt eget land, det sker den 24. april.

Som det fremgår at spillets titel, så er der tale om det femte spil i Tropico serien, men det er første gang vi ser titlen til PlayStation.

Der er ingen tvivl om at Tropico 5 er et spil som vi her på PlayStationinfo.dk ser frem til med spænding, vi har tidligere spillet det på PC, hvor spillets særlige humor og muligheder for at forme et helt lands udvikling gik rent ind hos os. Spørgsmålet er naturligvis, hvordan styringen er overført til PlayStation og hvordan det kommer til at fungere med de online muligheder der er i spillet.

Tropico5

Men det store og alt overskyggende spørgsmål er naturligvis, hvilken slags leder vil du være?

Er du den præsident der bruger vold og undertrykkelse til at holde dig ved magten? Eller er du måske mere socialt indstillet, hvor du tror på goderne skal fordeles mellem alle landets borgere, for at sikre dig mod oprør? Uanset hvilken stil du vælger, så er det jo en god ting at kende det politiske klima i landet. For tag ikke fejl, der står en række folk klar til at smide dig på porten og overtage magten, hvis de ser muligheden for det.

Herunder er der en kort gennemgang af nogle af de forskellige personer du kan møde i det politiske landskab i Tropico 5

Karakter: Lord Oaksworth
Fraktion: Royalisterne

 tropico Lord_Oaksworth

Han er repræsentant for den engelske krone, og han vil gerne dele alle sine informationer med dig og være din ven, bare du lader landet løsrive sig fra kronen (Hvilket du naturligvis gør….)

 Karakter: Evita Vasquez

Fraktion: Kommunisterne

tropico Evita

Hun er modsætningen af Lord Oaksworth, for hun vil igen og igen kræve løsrivelse, samt bedre vilkår for de svageste i samfundet. Hun er en god støtte, når det drejer sig om at samle folk. Men hun er ikke vild med at der bygges banker eller noget i den retning…..

 Karakter: Rudolph “Ruddy” Thompson

Fraktion: De Forende Amerikanske Stater

tropico Rudolf_Thompson

Når tiden for verdenskrigene nærmer sig, så bliver udenrigspolitik utrolig vigtig, og hvis du ønsker at stå dig godt med USA, så er det Ruddy du skal imponere, men bare rolig det er slet ikke så svært, bare du siger han gør et godt stykke arbejde, så er du allerede kommet langt…..

Karakter: Veronica Veneno

Fraktion: Kapitalisterne

Tropico veronika

For hende er der en ting der tæller, nemlig profit. Hvis bare hendes fraktion kan se de kan tjene penge på det du foretager, så vil de støtte dig i stort set alt hvad du foretager dig…..

Karakter: Adriana Diaz

Fraktion: Militæret

tropica Adriana Diaz

Hun er syg efter magten, og syg efter krig. Det eneste du kan gøre for at holde hende glad, er at starte en krig……

 Karakter: Leon Kane

Fraktion: Ukendt

tropico leon kane

Der er kun ganske få oplysninger om Hr. Kane, men han er yderst charmerende. Han omtaler ofte noget han kalder The Order, men hvad deres intentioner er, det vides ikke. Men hey, han ønsker at du El Presidente skal blive ved magten og det er jo en god ting……

Karakter: Penultimo

Fraktion: El Presidente!

tropico helper

Din højre hånd, der altid står klar til at give dig et ego boost. Hans eneste mål i livet er at gøre tilfreds og fortælle dig om rigets tilstand……

Dette er naturligvis kun en del af de fraktioner og personligheder du kan løbe på i Tropico 5 når det udgives d. 24. april.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar