Tropico 5 gameplay trailer

Snart kan du slippe din indre diktator fri på PlayStation 4

 

 

Holdet bag Tropico 5, der er på vej til PlayStation 4, har nu udsendt en gameplay trailer fra spillet. Det er efterhånden længe siden at spillet blev annonceret, men der er forsat ikke angivet nogen endelig udgivelsesdato, dog siger Kalypso Media, der står bag spillet at de vil afslører udgivelsesdatoen meget snart.

Da spillet aldrig tidligere har været udgivet til PlayStation kan vi citere Timo Thomas der er producer på spillet, der siger følgende om spillet ”Alt hvad du behøver at vide er, at Tropico 5 er en city-builder og en politisk simulator, hvor spillerne indtager rollen som den berygtede skæggede despot El Presidente og styrer den lille bananrepublik Tropico, der befinder sig Caribien”

Men hvis man gerne vil vide lidt mere om spillet, så uddyber han heldigvis med følgende ”Du starter med at bygge din by op fra at være en lille kolonial by til at være en metropol. Der er forskellige typer boliger og underholdningssteder til luksus turist attraktioner. Det er op til dig hvordan du vil styrer nationen. Det er også nødvendigt at udvikle kommerciel industri, der indeholder alle mulige forskellige muligheder at udforske eller udnytte (alt efter hvilke type præsident, du gerne vil være) Skab større variation i dine fødevare, høst naturrigdommene og invester i teknologisk udvikling. Eller deltag i Tropicos blomstrende Lama industri.

Det som vanskeliggør tingene en anelse, som altid, er politik. Der er konstant nogle som ikke er glade for dine beslutninger som præsident, om det så er venlige miljøaktivister, forretningshungrende kapitalister eller bare generelt aggressive fascister.

Du kan blive stemt ud af(hvilket betyder game over) så udfordringen og det sjove ved Tropico 5 er at beslutte, hvordan du skal holde dig ved magten og styre befolkningens krav”

Spillet vil være særligt tilpasset DualShock 4 kontrolleren og vil indeholde både co-op for op til fire personer, både hvor man kæmper mod hinanden, men også hvor man hjælper hinanden mod fælles mål.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Alene på grund af den blomstrende llama industri skal jeg have spillet 😀

  Jeg har tidligere spillet det første spil til PC, og jeg var solgt. Genialt spil hvis man har en lille diktator i maven, eller hvis du vil lege med storpolitik 🙂

  Bare husk at spare lidt op, hvis din ellers loyale befolkning smider dig på porten 😉

 2. Jeg har haft kig på det længe – fedt med coop. Det er sjovere at vælte en diktator, når man kender den og det ikke er en AI 😉

 3. Jeg har også spillet det på PC. Det var helt igennem fantastisk, men desværre et lidt overset spil, hvilket er meget synd, for serien indeholder både godt gameplay og masser af dejlig, og ikke mindst sjov, satire

 4. Meget enig. Elsker konceptet med, at du har en lille mide af en rådgiver der giver stikpiller af den ene eller anden art.

  Og nårh ja – det er jo bare så godt for ens ego, når folk siger ‘El Presidente’ når man klikker på dem. (Perfekt tone til indgående SMS’er 😉 )

 5. Hahahaha.
  Det ser jo næsten ud til at vi kan få gang i en fed co-op oplevelse så 🙂

Smid endelig en kommentar