Trailer fra Just Cause 3

just cause 3 rico

Så har Avalanche Studios udsendt den første trailer til Just Cause 3, som de udgiver i løbet af 2015.

Desværre, så er der ikke tale om en gameplay trailer, Avalanche Studios har nemlig valgt at denne første trailer kun skal give hints om nogle af de forskellige muligheder der er i spillet, og så skal traileren være med til at ”sætte tonen” for spillet.

Christofer Sundberg fra Avalanche Studios siger om manglen på gameplay i traileren ”Vi kan ikke vente med at vise jer, hvad vi har arbejdet med og vi forbinder det med stor stolthed. Derfor vil vi være sikre på den første gameplay trailer, som vi udgiver viser hvad Just Cause 4 handler om, og at den lever op til både vores og jeres forventninger”

Det første spil i Just Cause serien blev udgivet til PlayStation 2 i 2006. Efterfølgeren Just Cause 2 blev udgivet til PlayStation 3 i 2010 og nu er det tredje spil på vej til den nyeste generation af PlayStation.

Alle spil i serien er udviklet af svenske Avalanche Studios.  Seriens hovedperson er Rico Rodriguez, hvis kendetegn er en grappling hook, som han kan bruge til at hægte sig fast på alt i sine omgivelser, uanset om det er ting han vil ødelægge, biler han vil ind i eller for at komme til toppen af et bjerg.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar