Tower Of Guns udkommer på PlayStation 3 & PlayStation 4

Spillet ‘Tower Of Guns ‘ er et old-school første persons skydespil med tilfældigt genererede baner og fjender.
Der er tale om en første person skydeoplevelse for dem der blot vil have et stort våben, skyde løs og være i stand til at kunne opgradere både våben og tilbehør.

Der er ikke andre karakterer der kan gå i vejen, ej heller er der en tåbelig historie der fortæller hvorfor man er netop på dette sted. Du er den gode, de er de onde. Hvis du når til enden, har du vundet.
Dog er der tale om et stort ”hvis”, for både baner og fjender er tilfældigt genererede og dette gør at du skal gøre dig fortjent til at se toppen af ’Tower Of Guns’. Ved hvert dødsfald sendes man nemlig tilbage til første etage, dog stærkere og bedre udrustet end før. Den tilfældige generering af fjender og baner betyder at spillet føles nyt spil hver gang.

Der er over 20 forskellige våben, utallige modifikationer og opgraderinger samt forskellige ting der kan samles. Det er en god idé at samle disse da man har brug for alt den hjælp man overhovedet kan få. Fjenderne er skrubbeløse , og man er som spilleren, nødt til at være på farten hele tiden.

’Tower Of Guns’ vil udkomme til både PlayStation 3 og PlayStation 4 i løbet af 2015.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.