Tony Hawk’s Pro Skater 5 får stor day one patch

Tony Hawk

Når det drejer sig om nye spiludgivelser, så er det efterhånden meget brugt at udviklerne sender en patch på gaden, samme som spillet udgives. Det hører dog til sjælenhederne at patchen er større end selve spillet. Ikke desto mindre, så er det netop hvad den patch som er klar til Tony Hawk’s Pro Skater 5, når det udgives d. 2. oktober til PlayStation 4. Patchen fylder nemlig 7.6GB, mens spillet kun fylder 4.6GB, dermed er patchen altså 3GB større end selve spillet.

Men det er naturligvis ikke uden grund en patch sendes på gaden, det er for at rette fejl og mangler ved spillet, men desværre forlyder det fra forskellige anmeldere rundt om i verden, at selv efter de har installeret patchen, så er Tony Hawk’s Pro Skater 5 forsat fyldt med alvorlige fejl. Det drejer sig blandt andet om figurerne i spillet flyver rundt efter selv den mindste kollision og at figurerne helt eller delvist forsvinder ind i mure, half-pipes og jorden pga. grafiske fejl.

Derfor bør man måske overveje om man skal købe spillet nu eller hellere vente og se om der kommer ydereligere patches, som kan rette op på de fejl og mangler, der desværre ser ud til at være i spillet.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.