Tomb Raider har solgt 8.5 millioner kopier

Tomb Raider - Lara Croft - PS4

Square Enix har netop bekræftet at udgivelsen af Tomb Raider fra 2013 har solgt 8.5 millioner kopier globalt, og det gør spillet til det bedst sælgende i serien nogensinde. Den japanske udgiver var meget skuffet da spillet ”kun” havde solgt 3.4 millioner kopier den første måned efter udgivelsen. Disse tal inkluderer både PlayStation 4 og den originale PlayStation 3 udgave.

”Tomb Raider både antændte og udvidede fan-skaren, og skubbede spil serien til et helt nyt niveau” sagde Darrell Gallagher fra Crystal Dynamics. ”Spillets utrolige salgssucces afspejler den lidenskabelige reaktion fra spillerne. Vores spilstudie er stolte af hvad vi har opnået med spillet”.

 

Hvis fan-skaren blev udvidet, så undrer vi os over at efterfølgeren ‘Rise of the Tomb Raider’ udgives eksklusivt til Xbox? Der er dog åbnet op for en mulig udgivelse til PlayStation også, men dette er dog stadig kun et rygte.
Læs mere om dette rygte ved et lille klik her.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Det er da også forståeligt – det var jo et fantastisk spil

    • Ja for satan.
      Kunne især godt lide det lille twist der var med min udgave på skive, hvor jeg da lige skulle igennem det hele en ekstra gang i onlinedelen 😀
      Sådan en glitch må da vist siges at give ekstra spilletimer for pengene 😉

  2. Ååååh ja! Disse minder, disse minder! 😉

Smid endelig en kommentar