Tilmelding til PES League er nu åben

PES-2016

PES League turneringen voksede voldsomt i 2014/2015 sæsonen og nu er Konami klar til at give spillere fra endnu flere lande mulighed for at deltage, således har de allerede bekræftet at folk fra Peru, Indien og Saudi Arabien vil kunne deltage i den kommende turnering, derudover vil de snart afsløre flere nye deltager lande.

Sidste sæson var der flere hundrede tusind deltagere, og den samlede vinder blev Rachid Tabane fra Frankrig.

Vinderen af 2015/2016 sæsonen vil modtage to billetter til UEFA Champions League finalen der spilles på San Siro i Italien, men endnu vigtigere, så vil den samlede vinder også vinde en helt unik oplevelse ved sidelinjen under Champions League finalen. Der vil blive afsløret yderligere gevinster senere.

Det er gratis at deltage i PES League, og du kan allerede nu registrere dig via dette link: PES LEAGUE.

Allerede når du registrere dig får du mulighed for at vinde en unik gevinst, for Konami trækker nemlig lod blandt alle deltagere, hvor den heldige vinder modtager en trøje signeret af Neymar Jr. og en særlig tyve års jubilæums udgave at PES 2016. Alle deltagere vil desuden modtage 10.000 GP der kan bruges i PES 2016 myClub mode, så de kan skabe sig et hold med verdensstjerner i spillet.

Hvis du er dygtig og når frem til finalerne i PES League, så foregår de på PlayStation 4 konsollen. Men du kan tilmelde dig og deltage både via PlayStation 3 og PlayStation 4.

Sidst, men ikke mindst, så vil spillerne kunne bruge deres myClub hold i særlige konkurrencer, hvor en spiller vinder adgang til at deltage i kampene der spilles i Milan.

Der vil komme yderligere informationer omkring PES League senere.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.