theHunter: Call of the Wild på vej til PS4

Expansive Worlds og Avalanche Studios har meddelt at de er på vej med spillet theHunter: Call of the Wild til PlayStation 4.

Med titlen theHunter: Call of the Wild, kan tankerne muligvis ledes hen på et spil inden for gyser genren, men sådan forholder det sig dog på ingen måde, tværtimod faktisk!

theHunter: Call of the Wild er nemlig noget så sjældent som et spil der tager udgangspunkt i klassisk jagt.

Spillet er tidligere udgivet til PC, og det er det samme team af udviklere der nu har kastet sig over konsolversionen af spillet.

I spillet træder man ind i en verden fyldt med forskellige dyr, fra hjorte og forskellige fugle, til bisonokser og forskellig insekter. Man vil opleve både dag og nat, yderst autentisk lyd, og vind der kan afslører sin placering for de dyr man er på jagt efter. Med andre ord, så vil theHunt: Call of the Wild altså byde på en realistisk jagt oplevelse.

Indtil videre er det yderst begrænset med informationer omkring spillets indhold i konsolversionen, faktisk er det eneste der er afsløret at spillet er på vej til konsol og at det vil blive udgivet i 2017.

Man må dog håbe at udviklerne holder fast blandt andet multiplayer funktionen fra PC udgaven, her kan man nemlig være op til otte spillere der sammen tager ud på jagtmarken.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.