theHunter: Call of the Wild kommer til PlayStation 4

For første gang nogensinde vil vi kunne opleve den ultimative jagt-oplevelse på konsollerne med op til 8 spillere i samme reservat

 

theHunter: Call of the Wild udkom tidligere på året til PC, men planlægges nu en snarlig udgivelse til både PlayStation 4 og Xbox One.
For at kunne gøre overgangen fra PC til konsollerne så glat som mulig, har udviklerholdet bag spillet oprettet et dedikeret in-house team til at udvikle The Hunter: Call of the Wild til konsollerne. Det vil sige at PC-udviklerholdet vil blive ved med at udvikle og forbedre den eksisterende version, mens et dedikeret konsol-hold vil tage sig af PlayStation 4 spillet.

Spiludviklerne håber på at ved at bringe theHunter: Call of the Wild til at større publikum, vil give dem muligheden for at tilføre endnu flere ting til spillet på længere sigt.

theHunter: Call of the Wild vil blive udgivet til PlayStation 4 med alt eksisterende indhold fra PC udgaven.
Dette inkluderer multiplayer-mode for op til 8 spillere, begge reservater samt alle dyrene, de forskellige karakter variationer, våben, tilføjelser og genstande.
Derudover vil Hirschfelden Shooting Range, de helt nye ATV’er (All Terrain Vehicles) samt forskellige jagt-telte være en del af konsoludgaven ved udgivelsen.

Selvom en decideret udgivelsesdato af theHunter: Call of the Wild til PlayStation 4 endnu ikke er blevet offentliggjort, så lover holdet bag spillet at det vil blive udgivet senere på året.
Holdet bag, lover samtidig at selvom vi flere steder vil kunne se en udgivelsesdato der lyder: 31. december 2017 så kan vi være helt sikre på at dette blot er en “placeholder dato”, det vil sige en fiktiv dato der vælges så spillet kan oprettes og registreres.

Vi kan afsløre at det dedikerede konsoludviklerhold har arbejdet rigtigt hårdt på at finpudse og teste de to forskellige versioner ind og ud. Spillet kører rigtigt godt på begge platforme, de kan ikke vente med at dele flere detaljerede oplysninger og in-game-optagelser med os i den nærmeste fremtid.

 

This slideshow requires JavaScript.

theHunter: Call of the Wild vil blive prissat til $39.99, og udkomme senere på året.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar