The Walking Dead Collection på vej

 

Telltale Games har opnået stor succes med deres mange forskellige kapitel opdelte spil, hvor spillerens valg har indflydelse på spillets videre udvikling. Især deres Walking Dead spil har mange fans.

Derfor kommer det nok heller ikke som den helt store overraskelse at Telltale nu sender en The Walking Dead Collection på gaden, en collection der indeholder samtlige spil og kapitler fra de spil der hidtil er udgivet i serien, altså de tre første spil, men også 400 Days og Michonne udvidelserne.

The Walking Dead Collection udgives d. 5. december og vil kunne købes både på fysisk disk og som digital download via PlayStation Store.

Som det kan ses på billedet herunder, så har Telltale Games givet spillende en grafisk overhaling forud for udgivelsen af den nye collection.

For fans af the Walking Dead fra Telltale, så kan de også glæder sig over meddelelsen fra udviklerne omkring den kommende 4. og sidste sæson af spillet. Telltale har nemlig meddelt at Gary Whitta vender tilbage som konsulent for spillets historie.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.