The Swindle kommer til PlayStation

Steampunk Cyber Crime Caper på vej til PlayStation

 

Det er nu afsløreret at The Swindle vil udkomme til PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita senere på året. Det er Curve Digital der står for udgivelsen af spillet, som vil foregå via PlayStation Store.

Spillet beskrives som en fusion mellem platform, action og stealth gameplay. I The Swindle skal man bryde ind i forskellige bygninger, hacke sig ind i deres systemer og samle så mange penge som man kan se. Der vil være mulighed for at opgradere sin tyvs evner og værktøjer efter alle udførte jobs, for dermed at kunne bryde ind i større bygninger med bedre sikkerhedssystemer. Desto flere penge du stjæler, desto bedre værktøj og evner kan du købe. Blandt det værktøj der kan købes er bomber og teleporte.

Alle spillets levels er unikke da de er procedurally-generated. Det vil sige at de forskellige levels udseende ikke er skabt af udviklerne, men derimod er skabt individuelt af konsollen, som de spilles på. Så uanset hvor meget man spiller The Swindle, så vil det altså altid være nye levels at spille.

Spillet er sat til udgivelse i løbet af 2015 og er udviklet af den engelske indie-udvikler Dan Marshall, som tidligere kun har udgivet spil til PC, men nu vil prøve kræfter med konsollerne.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar