The Order: 1886 – Se hvordan det Victorianske London blev til

Trods delte meninger om selve spillet, så er de fleste kritikere dog alle enige om at præsentationen og miljøet i The Order: 1886 er fantastisk at se på.
Ready at Dawn har udgivet en video der viser hvordan holdet bag spillet har lavet en alternativ udgave af det Victorianske London i spillet.


Ru Weerasuriya som var Creative Director for spillet, har på PlayStation Blog udtalt at ingen andre steder ville have passet bedre til spillet end den Victorianske æra, og at holdet bag spillet brugte virkelige tekniker fra fotografier og cinematografi.

”Dette var virkelig en stor opgave. Fra linserne vi genskabte i vores spilmotor og til at emulere faktiske og fysiske glas, til scenebelysningen der replikkeres af ”tykkelsen” af atmosfæren omkring os. Alle disse aspekter dannede grundlaget for det visuelle som vi ønskede at levere. Dette er på mange måder derfor vi ventede på PlayStation 4 konsollen, før vi begyndte at arbejde på dette spil. Vi havde brug for denne konsol til at realisere de mål vi havde sat os”.

 

Weerasuriya fortsatte med at sige at Ready at Dawn var ”motiveret og ydmyget” af den feedback de havde fået for spillets grafik. Han takkede også alle fans for deres støtte.

The Order: 1886 er tilgængeligt til PlayStation 4 konsollen.
Du kan læse vores anmeldelse af spillet her.

 

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar